Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρσεναλ – Νέα παιχνίδια για την γυναικεία ομάδα της Σουπερ Λιγκ στα Εμιράτα

Η Arsenal θα παίξει τουλάχιστον τρεις αγώνες του σούπερ Λιγκ γυναικών στο στάδιο Emirates την προσεχή σεζόν.

Published

on

Η Arsenal θα παίξει τουλάχιστον τρεις αγώνες του σούπερ Λιγκ γυναικών στο στάδιο Emirates την προσεχή σεζόν. Η πλευρά του Jonas Eidevall θα παίξει και τους τρεις αγώνες του ομίλου Champions League εκεί – αν περάσουν από τις προκριματικούς

Η Arsenal πρόκειται να παίξει τους αγώνες του πρωταθλήματος γυναικών και τουλάχιστον τρεις αγώνες της ομάδας Super League γυναικών στο Emirates Stadium την προσεχή σεζόν.

Η πρώτη έκδοση αυτού του άρθρου δημοσιεύθηκε πριν από τις αναβολές του ποδοσφαίρου μετά το θάνατο της Βασίλισσας.

Εάν το κάνουν στα στάδια του ομίλου, και οι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αντί για το πάρκο Meadow, το σπίτι του Boreham Wood.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Καλβιν Φιλιπς επέστρεψε υπέρβαρος από το Μουντιαλ;

Ο αρχηγός της MAN City PEP Guardiola στο γυμναστήριο του Kalvin Phillips: “Δεν τραυματίστηκε. Απλά έφτασε υπέρβαρος. Δεν γνωρίζω γιατί.

Published

on

Ο αρχηγός της MAN City PEP Guardiola στο γυμναστήριο του Kalvin Phillips: “Δεν τραυματίστηκε. Απλά έφτασε υπέρβαρος. Δεν γνωρίζω γιατί. Δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάσταση για να κάνει προπονήσεις και να παίξει.” Η MAN City συνεχίζει τη σεζόν της Premier League στις 28 Δεκεμβρίου, ενάντια στο πρώην πλευρικό Leeds της Phillips

Ο Kalvin Phillips προπονεί με τους φίλους του στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της πόλης
Αναπαραγωγή βίντεο – Guardiola: O Phillips είναι υπέρβαρος και δεν είναι σε κατάσταση παιχνιδιού
Ο αρχηγός της Manchester City PEP Guardiola λέει ότι δεν διάλεξε τον Καλβιν Φιλιπς στην ομάδα του για τη σύγκρουση του κυπέλλου Carabao με το Λίβερπουλ, καθώς ο μέσος επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο “υπέρβαρο”.
Ο διευθυντής της Manchester City PEP Guardiola ισχυρίζεται ότι ο μέσος της Αγγλίας στην Kalvin Phillips επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο “υπέρβαρο” και “δεν βρίσκεται στη σωστή κατάσταση για να προπονείται”.

Η καλοκαιρινή υπογραφή από το Leeds είχε κάνει μόνο τέσσερις εμφανίσεις υποκατάστασης αυτή τη σεζόν λόγω τραυματισμού στους ώμους και αρχικά ήταν μια αμφιβολία να κάνει την ομάδα της Gareth Southgate στην Αγγλία.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακοπη στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα Ολυμπιακός λόγω επεισοδίων

Η Super League 1 επέστρεψε στη δράση με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής, αλλά δεν κυλούν όλα ήρεμα, αφού στο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός όπου έλαβαν χώρα επεισόδια πριν την έναρξη, έχουμε διακοπή

Published

on

Η Super League 1 επέστρεψε στη δράση με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής, αλλά δεν κυλούν όλα ήρεμα, αφού στο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός όπου έλαβαν χώρα επεισόδια πριν την έναρξη, έχουμε διακοπή με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου λόγω νέων επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία.

Το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο στους «Ζωσιμάδες» πριν την έναρξη του αγώνα και δυστυχώς δεν φαίνεται να στρώνει από τη στιγμή που άρχισε το παιχνίδι, αφού στο πρώτο 10λεπτο υπήρξαν δύο διακοπές, έστω για πολύ λίγο, λόγω ρίψης φωτοβολίδων. Το παιχνίδι τελικά ξανάρχισε αλλά στο 15′ ο διαιτητής Κουμπαράκης πήρε τους βοηθούς του και έφυγαν για τα αποδυτήρια, αποφασίζοντας τη διακοπή του παιχνιδιού μέχρι να επιστρέψει η ηρεμία στις εξέδρες.

Εκεί από όπου έφευγαν φωτοβολίδες και καθίσματα προς τον αγωνιστικό χώρο, με την ένταση να είναι μεγάλη ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία.

Continue Reading

ΔΕΙΤΕ

Copyright © 2017 MeraNet.gr