ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αναμένουμε με ανυπομονησία τη τεχνολογία AI σε λαπτοπ και κινητά

H επόμενη γενιά των smartphone με τεχνολογία Snapdragon 8 Premium θα πρέπει να ξεπερνά σημαντικά τις επιδόσεις οποιασδήποτε προηγούμενης γενιάς

Published

on

Photo: Shutterstock

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Qualcomm ανακοίνωσε τον επεξεργαστή της Snapdragon 8 Gen 2. Η σημαντική βελτίωση είναι η βελτιωμένη AI που θα λειτουργεί στο παρασκήνιο για να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη στα τηλέφωνα λόγω της κυκλοφορίας τους σε λίγες εβδομάδες.

Αυτή η υλοποίηση AI θα βελτιώσει σημαντικά τις περισσότερες λειτουργίες, από το πόσο καλά λειτουργεί το μόντεμ για τη βελτιστοποίηση τόσο των συνδέσεων φωνής όσο και δεδομένων έως τις βελτιώσεις στη λήψη, την προβολή εικόνων και τη συνολική εξοικονόμηση ενέργειας.

Εν ολίγοις, η επόμενη γενιά των smartphone με τεχνολογία Snapdragon 8 Premium θα πρέπει να ξεπερνά σημαντικά τις επιδόσεις οποιασδήποτε προηγούμενης γενιάς και κάθε τηλεφώνου που δεν χρησιμοποιεί τεχνολογία Qualcomm (όπως, για παράδειγμα, oh, iPhones).

Ας μιλήσουμε για το πώς η τεχνολογία AI θα βελτιώνει όλο και περισσότερο την εμπειρία του smartphone σας, έπειτα κοντά στο προϊόν της εβδομάδας που διαθέτω, έναν επαγγελματικό φορητό υπολογιστή με βάση την τεχνολογία AMD της HP που μπορεί να είναι ο νέος ιδανικός σε μέγεθος και δυνατότητα για εργαζόμενους εν κινήσει με γνώμονα την απόδοση.

Διαταραχή της ΑΙ που έρχεται από την Qualcomm
Τα 2020 είναι πιθανόν να είναι γνωστά ως η δεκαετία της ΓΠ. Μεγάλο μέρος των περιπτώσεων στις οποίες χρησιμοποιείται σήμερα τεχνητή νοημοσύνη είναι εφαρμογές προσανατολισμένων προς τα έξω για πωλήσεις και μάρκετινγκ. Η ΑΙ με την οποία ασχολούμαστε περισσότερο, όπως αυτή της Google και της Apple, αυτή τη στιγμή δεν είναι πραγματικά καλή, αλλά η ομιλία στην πρώτη σελίδα των υφιστάμενων μηχανών αναζήτησης στο διαδίκτυο.

Για το λόγο αυτό, οι εμπειρίες που αναμένονται από την υπόσχεση των αλληλεπιδράσεων τύπου Siri στα τηλέφωνά μας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες. Ωστόσο, όπως και η ΑΙ στην υπόλοιπη βιομηχανία τεχνολογίας εξελίσσεται, έτσι και η δυνατότητα ΑΙ στα smartphone μας, και η λύση Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm είναι μια σημαντική ενίσχυση της ΑΙ.

Για απόδοση γραφικών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία AI για να επιτρέψετε την αύξηση της απόδοσης σε πραγματικό χρόνο, με αποτέλεσμα καλύτερες εικόνες για πράγματα όπως βίντεο και παιχνίδια, με χαμηλότερες δαπάνες επεξεργασίας, έως και 25% ταχύτερη απόδοση GPU, έως και 4.35 φορές ταχύτερη απόδοση AI

ΔΕΙΤΕ

Exit mobile version